Viszonteladóként miért érdemes a Mécsesplázát választani?

Küldetésünkhöz híven, Partnereink által is igyekszünk termékeinkkel egyre több ember életébe apró örömöt csempészni. Nálunk nem fog csalódni, kiváló termékeink, minőségi szolgáltatásunk garancia a sikeres együttműködésre.
Partnereink között megtalálhatóak virág-és ajándéküzletek, éttermek -és vendéglátó egységek, vegyes kereskedések, temetkezési vállalatok egyaránt. Változatos termékpalettánkban mindenki megtalálhatja a profiljába leginkább illeszkedő termékeket. Kínálatunkban megtalálhatóak a kiváló minőségű holland Bolsius termékektől a hazai gyertyákon át az egyedi, kézzel készült kézműves termékek is. Ha mécsest, gyertyát keres, akkor a Mécsespláza a legjobb választás.

Amit kínálunk:

  • kedvező árak;
  • minőségi szolgáltatás;
  • valós raktárkészlet;
  • törésgarancia;
  • rugalmas kiszolgálás.
    A Gyertya és Mécses Pláza csapata hiszi, hogy a sikeres viszonteladói együttműködésnek köszönhetően kiemelkedő sikerekhez, dinamikus fejlődéshez segíthetjük hozzá Partnereinket.

Hogyan vásárolhat viszonteladóként?

Webáruházunkban bejelentkezés nélkül a BRUTTÓ kiskereskedelmi árak láthatóak. Ha szeretne nagyobb tételben, viszonteladóként vásárolni, akkor a kedvezmények igénybevételéhez regisztráció szükséges.

A regisztráció menete:
1.Töltse ki a regisztrációs űrlapot IDE KATTINTVA, vagy a jobb felső sarokban az ember ikonra való kattintás után a Regisztrációt megjelölve. 
Ne felejtse el bejelölni, hogy cégként regisztrál és kérjük adja meg az adószámot is. Regisztrációt követően kérjük minden esetben jelezze nekünk viszonteladói szándékát e-mailben vagy telefonon.

2. A regisztrációt ellenőrizzük és beállítjuk a kedvezményes árakat, melyről emailben értesítést küldünk.

3. Ezt követően az áruházban a jobb felső sarokban az ember ikonra kattintva tud belépni viszonteladói fiókjába. Belépés után már a kedvezményes, BRUTTÓ árak láthatóak és leadható a megrendelés.
Minden terméknél szíves figyelmébe ajánljuk a csomagolási egységeket.
A regisztráció ingyenes, ugyanakkor a viszonteladói partnerek esetében a minimális rendelési érték bruttó 40.000 Ft.

4. Annak érdekében, hogy újdonságaink és a hasznos információk mielőbb eljussanak Önhöz is, kérünk erősítse meg a hírlevélre való feliratkozását.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
hello@mecsesplaza.hu
+36 30 723 8785
Jó vásárlást kívánunk!