BLOG

Varázsoljon kellemes hangulatot otthonába télen is

2022.01.23 17:29
Varázsoljon kellemes hangulatot otthonába télen is

Január sokak számára nehéz hónap. Az ünnepek elmúlásával az emberek kevesebbet vannak szeretteikkel, magányosabbnak érzik magukat. A híradásokban is sokat hallhatunk arról, hogy ebben az időszakban rengeteg ember lesz depressziós.

Lassan vánszorognak a hetek, a fagyos nappalok, szeles éjszakák rányomják bélyegüket az emberek hangulatára. Sokunknak még az orrát sincs kedve kidugni ebben a hideg időben, nemhogy elmerülni a szürke január munkával teli hétköznapjaiba, az ünnepek után visszacsöppenni az állandó mókuskerékbe.

S bár mindenki számára lassan telnek a zord téli napok, mégis meg kell találnunk azt, mi az ami könnyebbé, élhetőbbé teszi mindennapjainkat, estéinket. De mivel tudjuk feldobni magunkat? Tegyük hangulatosabbá otthonunkat, irodánkat. Vigyünk fényt, világosságot napjainkba, ezzel meghosszabíthatjuk a nappalok fényét, rövidíthetjük a zord, sötét esti órákat.

Webáruházunkban gyertyák, mécsesek, teamécsesek számtalan színben, méretben és típusban megtalálhatóak.

Gyertyák

A klasszikus díszek kedvelőinek számos hagyományosabb gyertyát tudunk felsorakoztatni, ahol a pasztell színektől kezdve az egészen sötét, markánsabb árnyalatok is megjelennek. Vékony, kecses kónusz, vagy vaskosabb henger gyertyákról legyen szó, mindenki megtalálja az otthona és saját maga hangulatához leginkább illő gyertyát. A rusztikus gyertyák érdes hatásúak, különleges kialakítással készültek. Anyagában színesek, öntött paraffin, hogy mindig jó minőséget tudjunk adni vásárlóinknak. A különleges gyertyák szerelmesei pedig a gombolyag, rózsa és egyéb formagyertákat biztosan imádni fogják. Nem kell mindig a konvenciókhoz ragaszkodni, merjünk bolondosak, egyediek lenni.

Használhatjuk a gyertyákat önmagában, gyönyörű Bolsius vagy egyedi, kézzel készült gyertyatartókban, de akár gyertyatálon gyertyaegyüttesként is, hogy sokszoros fényükkel méginkább emeljék a hangulatunkat.

Teamécsesek

A zord téli estéket natúr vagy illatos teamécsesekkel is szebbé tehetünk. Használjunk tálon többet, gyönyörűen mutatnak egymás mellett, az ember szinte elmélázik pislákoló lángjaikban. A hagyományos méretű teamécsesek mellett nagyméretű, maxi mécsesek is megtalálhatóak kínlatunkban, így igazán megkönnyítjük a választást.

Közérzetünk javításához a gyertyák fénye mellett az illatok is nagymértékben hozzájárulnak. Válogasson kedvére a levendula, erdei gyümölcs, vanília és számos más kellemes illatú tea vagy poharas illatmécses közül. Színes poharas illatgyertyáink díszítéseikkel, az üvegcsék mintázatával kellemes színfoltot jelentenek a borús napokon.

Varázsoljon otthoni wellness fürdőszobájába, és kényeztesse magát, mert megérdemli. Hallgasson kellemes zenét, engedje el magát, kapcsolódjon ki a fények és illatok segítségével. Kuckózzon be a meleg ágyba egy puha takaró és könyv mellett, és élvezze a gyertyák, mécsesek pislákoló lángjait.