Mécsesbetétek

Legyen szó temetői, kegyeleti vagy egyéb mécsesekről, mécsesbetéteink közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, hogy mécsesei fénye sokáig beragyogják szerettei emlékét. Webshopunkban a legkisebb teamécsesektől az akár 1 héten át tartó betétig, számtalan méret közül válogathat.
Termékeink között megtalálhatóak a kiváló, prémium minőségű Bolsius, Angela mécsesbetétek, valamint számos más betét is. TBL, OL4, wk30, wk60, csak pár mécsesbetét a folyamatosan bővülő kínálatunkból. Az olajmécseseket a paraffinhoz hozzáadott olajnak köszönhetően kiemelkedő hosszú égési idő jellemzi, így méltán az egyik legkedveltebb betétfajta.

A hagyományos mécsesbetétek mellett megtalálható elektromos led mécses is kínálatunkban, amely kiemelkedően hosszú égési idővel rendelkezik. Villogó fényével szimbolizálja a hagyományos gyertyát, de egyben rendelkezik a modern, új dolgok előnyeivel is: időtálló, gazdaságos. 

Válassza ki kínálatunkból az Önnek leginkább megfelelő mécsesbetéteket, hogy továbbra is gyönyörködhessen kedvenc mécsesei fényében.

 

Nézet:
Sorrend:
-5%
Raktáron
Olaj mécses - OL4, fehér
410 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
390 Ft
-6%
Raktáron
Olaj mécses - OL4, piros
410 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
385 Ft